Prijs
Pieter Braaijweg 207I, Amsterdam-Duivendrecht
Perceel: 0 m2
Bestemming: kantoorruimte

Amsterdam-Duivendrecht – Pieter Braaijweg 207I

Pieter Braaijweg 207 I
1114 AJ AMSTERDAM-DUIVENDRECHT

Fantastische creatieve ruimte, voor confectie, creatieve zakelijke dienstverlening, entertainment, media, automatisering, kunstensector of de ambachtelijke sector, op de eerste verdieping van een nieuw gebouwd industrieel pand op een toplocatie aan de kade van de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht. Dit gebied is volop in ontwikkeling om de nieuwe creatieve hotspot te worden. Deze moderne, lichte en hoge creatieve ruimte heeft hoge plafonds, een vloeroppervlakte van 265 m² en is voorzien van alle moderne gemakken.

Via de eigen entree en opgang komt u op de eerste verdieping. Op de landing is een welkomsthal, bevinden zich de ruim bemeten luxe toiletruimtes en is er een hippe pantry voorzien van nieuwe luxe complete keuken. De ruimte heeft een moderne industriële look & feel. Dat geeft een unieke sfeer waarin het heerlijk en geïnspireerd werken is. Het is ruim opgezet en strak afgewerkt met hoogwaardige materialen. De indeling is vrij en aan te passen aan uw wensen. Eén grote open ruimte met zeer veel mogelijkheden.

Aan de voorzijde is een raampartij over de volle breedte van het gebouw. Daar heeft u een prachtig uitzicht op de kade van de Pieter Braaijweg. Het grote glasoppervlak is uiteraard hittewerend. De vloerverwarming werkt door middel van een aardwarmtesysteem. Dat heeft als groot voordeel dat u ’s zomers de ruimte perfect kunt koelen. Verder beschikt het pand natuurlijk over een modern alarmsysteem en camerabeveiliging. Telefoon en internet is al voorbereid, plug & play!

Deze creatieve ruimte biedt plaats aan bedrijven die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de creatieve zakelijke dienstverlening, entertainment, media, automatisering, kunstensector, confectie of de ambachtelijke sector.

Omgeving
Gelegen aan de Ring A10, afslag Amstel Business Park. Metrostation Van der Madeweg ligt op een steenworp afstand en Schiphol is in ongeveer een kwartier te bereiken. In directe omgeving zijn succesvolle bedrijven als BMW Amsterdam, G-Star Fashion, Fremantle Media, Hanos, Makro en PSA Amsterdam gevestigd. De makkelijke bereikbaarheid en ruim voldoende parkeerfaciliteit zijn hier een groot voordeel.

Vloeroppervlakte & huurprijs
265 m² op de eerste verdieping
Huurperiode op aanvraag
€ 180,- per m² per jaar

Servicekosten
€ 25- per m² per jaar

Duurzaamheid
Het gehele gebouw is voorzien van aardwarmtesysteem waarmee u in de winter kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen. Uiteraard kan er in de zomer ook mee verwarmd worden. Het gebouw is geheel gasvrij.

De ruimte op de eerste verdieping is turnkey en kan op wens afgebouwd worden. Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden.

Huurbetaling
Per maand
Borg 3 maanden

Aanvaarding
per maart

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar per auto en er is ruim voldoende parkeerfaciliteit.

Op slechts 7 minuten lopen ligt het vernieuwde metrostation Van der Madeweg. Vanaf dit metro station bent u in 5 minuten op NS station Amsterdam Amstel. Dit Station heeft directe verbindingen naar o.a. Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Utrecht, Nijmegen en Maastricht.

Daarnaast is luchthaven Schiphol in ongeveer een kwartier te bereiken.

Interesse?
Heeft u interesse in deze prachtige creatieve ruimte? Neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.