Prijs € 895.000,-
Van Blaaderenweg 10S, Bergen (Nh)
Perceel: 742 m2
Wonen: 170 m2
Bestemming: kantoorruimte

Bergen (Nh) – Van Blaaderenweg 10S

Aan de rand van het Bergense centrum goed bereikbaar ruim en praktisch ingedeeld multifunctioneel kantoorpand met ruim parkeerterrein voor uitoefening van uw beroep of bedrijf. Het object is gelegen op goede stand, in een rustige omgeving met in de directe omgeving een diversiteit aan woningen.

Het pand is uitstekend onderhouden waarbij de courantheid goed is. Het heeft twee etages met op de begane grond 205 m2 en op de tweede etage 150 m2 netto vloeroppervlakte.

De entree is voorzien van een gescheiden opgang met trap voor de bovenetage. Tevens beschikt het object over een gescheiden alarmfunctie.

Het gehele pand is voorzien van systeemplafonds. De beneden verdieping is voorzien van een laminaatvloer, de bovenetage met een linoleumvloer. Het gehele pand is uitgerust met een volledig netwerk infrastructuur, met veel aansluitingen voor het netwerk en netspanning. Op de begane grond bevindt zich een lanruimte met patchkasten en een zuinige luchtkoelinstallatie

Een goede investering
De bovenetage is verhuurd met een lang huurcontract. Dus tevens een goede investering! U kunt op de foto’s klikken voor een vergroting.

De naastgelegen villa op nummer 10 is desgewenst ook te koop.