Over STERCK

STERCK Makelaars is een daadkrachtig makelaarskantoor in de regio Bergen. Bij STERCK staan twee bekende en vertrouwde personen aan het roer: Mirjam Bosselaar en Franck Jehenson, beiden beëdigd makelaar-taxateur. Met hun jarenlange ervaring in de branche en grote en sterke netwerk zijn ze zeer goed ingevoerd in hun werkgebied. Zij vormen samen met hun medewerkers een hecht team en zijn u graag van dienst om hier in deze prachtige omgeving uw huis te vinden, te verkopen of te taxeren.

STERCK Makelaars opereert vanuit Bergen NH, maar is uiteraard ook bekend in de andere kernen van het dorp of in de gezellige stad Alkmaar.

Onze dienstverlening is gebaseerd op een kostenefficiënte bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen we zeer prijsbewust werken voor onze opdrachtgevers. Wij binden ons niet aan de reguliere kantoortijden, maar zijn mobiel en flexibel als het gaat om uw belangen. Wij kennen de kneepjes van het vak, en zijn gemotiveerd en gedreven om voor u het maximale te bewerkstelligen. Daarom kunt u ons altijd bereiken via diverse kanalen, telefoon vast, telefoon mobiel of e-mail. Teamwork is onze kracht, daarom opereren wij graag als team met u voor het beste resultaat.

De mensen onder de makelaars
STERCK Makelaars manifesteert zich als een actieve en menselijke makelaar die midden in de samenleving staat. Natuurlijk doen wij ons werk onder de vlag van de NVM en dat betekent dat we waarmaken waar de NVM voor staat: een betrouwbare partner zijn in alle onroerende zaken. Wij adviseren zoals wij ook zelf graag geadviseerd willen worden: gemotiveerd, gedreven, met ervaring, kritisch en door het innemen van een duidelijk standpunt. Onze kracht zit in flexibiliteit, de juiste juridisch ondergrond, goed onderhandelen en u op de juiste manier in het proces te betrekken. Wij kennen de omgeving, de markt en de mensen en de mensen kennen ons.